miercuri, 7 iulie 2010

Voi tiganii vreti numai drepturi...


Presedintele Asociatiei Crestin Democrate a Tiganilor, Edu Adrian, autor al mai multor comunicate prin care ameninta chiar si senatori ai Romaniei, a recidivat. De data aceasta, el ii acuza pe copiii romani ca ocupa locurile din licee si scoli destinate elevilor tigani. Edu Adrian nu ii uita nici pe ziaristi, despre care afirma ca sunt niste “fomisti, nesimtiti si cersetori”. Prezentam in continuare, ad literam, scrisoarea de protest primita de la Edu Adrian (foto Inpolitics).

Cei mai multi dintre elevi tarani ocupa locurile speciale pentru tigani.

La citeva licee si scoli din capitala copii tarani crescuti si nascuti la tara in sate si comune vin la bucuresti cu parinti lor gagii plin de pamint intre degetele de la picioare si urit mirositori si ocupa locurile speciale pentru tigani, problema este ca asociatiile tiganilor dau recomandarea copiilor gagii. pe data de 17-18 iunie la liceul bilingv Miguel Cervantes a fost luat cu asalt de copii gagiilor, toata treaba e ca copii majoritari aveau recomndari de tigani si sau inscris pe locurile tiganilor , este foarte bine dar sa nu mai vorbim de discriminare si de xenofobie, citiva parinti majoritari [GAGII- tarani} cu recomandarea de tigan in brate discutau: ce o sa faca copii nostri cu acesti tigani in scoala? dar sa nu uitam ca ei se declarase tigani pentru a intra in licee si scoli. sa le fie rusine majoritarilor.

Jurnalisti – reporteri- directori de presa – manageri de mass-media, scrieti mereu si comentati in ziare-reviste, radio, si in special la televiziuni. Cu ce va deranjat asa de rau tiganii de ii faceti tigani: toti reporteri comenteaza UN TIGAN A FURAT O GISCA.. MAI MULTI TIGANI AU VIOLAT UN CURCAN SAU O GAINA, TIGANI FURA, TIGANI VIND DROGURI. dar nu va dati seama ca incitati la violenta , am prieteni ziaristi dar sunt oameni de treaba. dar citiva dintre voi jurnalisti sunteti fomisti si nesimtiti si cersetori. sa nu uitati ca am vazut multi ziaristi si reporteri care haleau mincarea invitatilor si mai luau si la paket sa va fie rusine ca luati si spaga pentru munca voastra.

SI NOI TIGANI VREM RESPECT. nu utati stimati majoritari tarani.

In concluzie nu prea am ce sa comentez la cele spuse mai sus, desi ar fi multe. Pot doar sa observ deficitul de cunostinte in ce priveste gramatica limbii romane cat si termenii folositi de acest "gagiu".

2 comentarii:

  1. Tare stirea ! Sa ma pis in capu' vostru de nespalati ! Ati venit aici in Romania pentru ca v-am acceptat si acuma vreti si drepturi ! Antonescu de traia...nu mai erati voi pe aici..poate erati pe la Auschwitz Treblinka sau Sobibor !

    RăspundețiȘtergere
  2. Numa noi Romania Avem Tzigani denastia borati .. Ai dreptate de traia Antonescu voi erati prin Gherla ... Asa k mai bine taceti si nu cereti drepturi.

    RăspundețiȘtergere