duminică, 4 iulie 2010

Comunicat Noua Dreapta Brasov


Prin complicitatea democrat-liberalilor, iredentismul maghiar şi-a făcut cuib în democraţia romanescă. Rătăciţi şi cu minţile şubrezite, guzganii portocalii au permis accesul unei cohorte de indivizi şovini la conducerea instituţiilor româneşti. Dovedind o imbecilitate crasă, aceste personaje au abandonat radioul românilor în braţele extremiştilor unguri.

Pentru preluarea şefiei Societăţii Române de Radio, Demeter Andras Istvan a obţinut în Parlament 237 de voturi de susţinere şi doar două împotrivă. Dacă opoziţia a şters-o diplomatic la momentul votului, şi dacă au fost prezenţi 31 de udemerişti, înseamnă că 206 de parlamentari români sunt inutili, inconştienţi şi că n-au nicio treabă cu interesul celor pe care îi reprezintă. Cine poate garanta că Demeter Istvan nu va transforma postul public de radio într-un instrument de propagandă iredentistă? Ba mai mult, despre acest personaj se spune că în timpul evenimentelor din 1990 de la Târgu Mureş a terfelit cu picioarele lui murdare drapelul românesc.

Başca, a mai şi fost arestat pentru „Profanarea însemnelor de stat”, deci are antecedente şi prea puţină admiraţie pentru ţara al cărei cetăţean este, deocamdată. În condiţiile în care tot mai multe instituţii publice din România ajung în ograda iredentismului maghiar, Noua Dreaptă Braşov se angajează să identifice toate manifestările anti-româneşti ale şefilor de instituţii de sorginte udemeristă.

Biroul de presă Noii Drepte Braşov

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu